fbpx
Chef-kok Powerblender demonstraties

Chef-kok Powerblender demonstraties

Bent u verzot op heerlijke smoothies en sapjes? Houdt u ook zo van lekker en gezond eten? En wilt u meer te weten komen over powerblenders en de vele mogelijkheden van deze unieke keukenapparaten? Kom dan zondag 27 september langs bij EP:Beerepoot in Hoorn. De hele middag zijn er diverse leerzame demonstraties van onze chefkok. 

Smoothies en sapjes zijn niet voor niets populair. Ze zijn heerlijk én gezond. En dat is nu de ‘r’ weer in de maand zit, extra fijn. De lekkerste sappen en fruitsmoothies maakt u met de powerblenders die verkrijgbaar zijn bij EP:Beerepoot. Naast sappen en smoothies, kunt u met de powerblenders ook nog eens heerlijke soepen of bijvoorbeeld ijs maken! De mogelijkheden zijn ongekend. Onze chefkok verrast u dan ook graag met interessante én overheerlijke demonstraties tijdens de koopzondag op 27 september tussen 12.00 en 17.00 uur.

Maak vanmiddag nog kennis met de powerblenders van onder andere Vitamix, Montana, Solis en KitchenAid. In het speciale kookgedeelte op de eerste etage van winkel Hoorn worden de hele middag de lekkerste gerechten gemaakt met behulp van deze superieure apparaten! Door het grote vermogen blenden powerblenders vrijwel alles. Onze chefkok presenteert u de ongekende mogelijkheden. De demonstraties zijn leerzaam én lekker. Kom langs en proef het zelf.