fbpx
Ontdek ’s werelds eerste 4K OLED TV

Ontdek ’s werelds eerste 4K OLED TV

Kennismaken met s’ werelds eerste 4K OLED TV? Dat kan bij EP:Beerepoot Hoorn. Deze unieke TV is in deze regio alleen nog maar bij EP:Beerepoot te vinden en wordt dan ook met trots gepresenteerd tijdens de speciale LG VIP-avond op woensdag 23 september.

Beleef zelf de perfecte kijkhoek door het Curved Design, oneindig contrast, volledig haarscherp en kraakhelder beeld en een breder kleurenpalet dan ooit tevoren; de toekomst van de televisie is nú realiteit. Vanaf 18.00 uur wordt u hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje en kunt u deze unieke televisie bewonderen. Uiteraard hoort er bij een feestelijk avond een eveneens zo feestelijke actie. Bij aanschaf van een EG960V ontvangt u nu tijdelijk een curved LG Soundbar ter waarde van € 599,- cadeau! Wilt u uw huidige TV inruilen? Wij bespreken graag de mogelijkheden. 

EP:Beerepoot pakt nog verder uit op 23 september. Tijdens de speciale VIP-avond is er namelijk ook een gratis KitchenAid-workshop. In deze workshop maakt u kennis met de KitchenAid Artisan cookprocessor en gaat u gezellig aan de slag met dit nieuwe, slimme, alles-in-een-apparaat. Samen met KitchenAid Demochef Liesbeth Faglia gaat u tijdens de workshop zelf aan de slag met dit innovatieve apparaat. Smullen maar!

Wilt u bij deze unieke LG VIP-avond zijn? Meldt u dan aan via info@epbeerepoot.nl. EP:Beerepoot, Dr. C.J.K. van Aalstweg 16b, 1625 NV te Hoorn.