fbpx
Voor de lekkerste koffie!

Voor de lekkerste koffie!

Bent u een échte koffieliefhebber en wilt u zelf thuis dagelijks genieten van verse en lekkere koffie? Kom dan zondag 13 september langs bij EP:Beerepoot op het Hof van Hoorn en maak er kennis met de koffiemachines van Jura. 

Bij EP:Beerepoot vindt u de compleet nieuwe lijn van de koffiemachines van het gerenommeerde merk Jura. De koffiemachines van Jura staan bekend om de uitzonderlijke kwaliteit, uitstraling én het gebruiksgemak. Als enige ter wereld maakt Jura gebruik van de unieke P.E.P. technologie om de allerlekkerste koffie te zetten en de gebruiker met slechts een druk op de knop een unieke smaaksensatie te geven. Een intensere smaak met een volle body, betere temperatuur én een mooie crèmelaag. Een genot voor elke koffieliefhebber.

Of u nu van een gewone koffie, cappuccino, espresso, caffè latte of welke koffiespecialiteit dan ook houdt, Jura biedt elke liefhebber een unieke smaakbeleving. Wilt u het zelf ontdekken? Bij EP:Beerepoot staan alle producten demonstratieklaar en kunt u elk moment van de dag zelf proeven hoe heerlijk de koffie is. U kunt tevens kennismaken met de lekkere koffie afkomstig uit de apparaten van andere gerenommeerde merken als Siemens, Philips en Bosch. 

De winkel aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B is elke zondag van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Uiteraard bent u ook op andere tijden van harte welkom in een van onze winkels in Hoorn, Bovenkarspel, Wervershoof of Volendam. Kijk voor meer informatie eens op www.epbeerepoot.nl