fbpx
Voor optimaal slaapcomfort

Voor optimaal slaapcomfort

Swiss Sense is er voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Om die reden houdt Swiss Sense graag alles in eigen hand; van ontwerp en productie tot de eigen verkooppunten in de ruim 60 Swiss Sense winkels in Nederland, België en Duitsland.

Swiss Sense heeft een groot assortiment boxsprings bestaande uit elektrisch verstelbare en vlakke boxsprings. Ook pocketvering, traagschuim en natuurlatex matrassen en toppers ontbreken niet in onze collectie. Tevens hebben we een uitgebreide collectie beddengoed en accessoires voor je bed en slaapkamer. Naast de collectie boxsprings en bedbodems heeft Swiss Sense een uitgebreide collectie nachtkastjes. Tevens kunt u de nieuwe collectie Perzona matrassen en hoofdkussens in de winkel vinden. En uiteraard kunt u hier uitgebreid komen ‘proefliggen’. Kortom; iedere ochtend wakker worden met het gevoel van totale ontspanning en vrijheid.

Een goede nachtrust begint met een professioneel en persoonlijk advies! Onze slaapadviseurs staan dagelijks en op koopzondagen voor u klaar. Kom eens langs en laat je vrijblijvend adviseren door één van onze slaapadviseurs voor een advies op maat. Zij doen er alles aan om samen met u tot een juiste keuze te komen zodat je de komende jaren kunt genieten van een welverdiende nachtrust. Dat is pas slapen met een goed gevoel.

Ook het topmerk Perzona is verkrijgbaar bij Swiss Sense. Perzona is het eerste en enige bed dat u tot in elk detail op uw lichaam kunt afstemmen. Een bed dus waarin de beste materialen, technologieën en services bijeenkomen. Een bed als een maatpak, maar dan voor de prijs van een confectiepak. Dat is het nieuwe slapen. Kom eens langs in de winkel of bestel direct online.