fbpx
Herfst op komst!

Herfst op komst!

Hoorn – Natuurlijk willen we alle 365 dagen mooi weer en lekker lange avonden. Maar helaas, de lampen moeten al weer aan rond het acht uur journaal. De herfst biedt echter talloze mooie dingen. Denk bijvoorbeeld eens aan een nieuw behangetje of sfeer verhogende woonaccessoires. Kijk, en dan biedt het Hof van Hoorn uitkomst. 

Zondag 13 september zijn weer veel bedrijven geopend. U vindt er volop inspiratie voor een nieuw interieur, een ander bed, doe het zelf dingen en elektronische gadgets.

Bij Leen Bakker zijn de Budget weken van start gegaan met o.a. mooie bureau’s, boeken- en kledingkasten, matrassen, lampen en bureaustoelen en nog veel meer. Bij Profijt Meubel zijn deze week verschillende nieuwe woonitems in de showroom gearriveerd en bij de Beter Bed vestiging werd onlangs de nieuwe herfstcollectie geïntroduceerd. En JYSK viert zijn negende verjaardag met vele extra acties. Verder zijn alle elektronicazaken zoals Media Markt, EP Beerepoot en BCC 13 september geopend en klussers profiteren van de jongste Gamma Super weekend acties…