fbpx
Ontdek de vele zomertoppers

Ontdek de vele zomertoppers

Bij Gamma is het tot eind augustus volop zomer. En dat is goed nieuws, want vaak wordt de vakantieperiode ook gebruikt om eens flink te gaan klussen. Wie de folder van Gamma deze week in de bus kreeg, weet nu waar hij zijn of haar spullen voordelig kan halen. De vele Zomertoppers bij Gamma zorgen zeker voor voldoende inspiratie.

Natuurlijk kent u Gamma als verfspecialist, als zonwering specialist, als klus specialist en ga zo maar door. Elke week staat de folder bomvol spetterende klus aanbiedingen. En tijdens de zomerperiode doet Gamma daar nog een schepje bovenop. De serie Zomertoppers zorgt er voor dat elke klus nu tegen extra lage prijzen kan worden gerealiseerd. Extra opbergruimte voor in de garage? Nu een opbergrek met 40% korting. Of een workmate? 50% korting. Verder laminaat, tuinschermen, buitendeuren, betontegels en isolatiematerialen. Het pakket Zomertoppers lijkt onuitputtelijk.

Tip; en om alles helemaal mooi te maken biedt Gamma haar eigen verfspecialisten aan. Een kwestie van kleur kiezen, verfsoort en laat het mengen. Van Flexa verfsoorten zoals ‘strak in de lak’ tot Gamma ‘professionel’ series. Gamma heeft alles in huis om elke verfklus tot een goed einde te brengen. Kom maar kijken…