fbpx
Prijswinnaars Kofferspel

Prijswinnaars Kofferspel

Vorige week zijn de laatste loten van het grote Kofferbakspel op het Hof van Hoorn uitgereikt. De actie genereerde veel bedrijvigheid op de website van het Hof. Veel bezoekers controlleerden hier of zij een winnend lot in handen hadden. Geen wonder, want de hoofdprijs, een vakantiecheque, mag er zijn natuurlijk. Daarnaast waren er nog vele anderen aantrekkelijke prijzen te winnen, waarbij de LCD-televisietoestellen duidelijk in de smaak vielen. De ondernemers op het Hof zijn blij met alle extra aandacht en menen dat ook deze consumentenactie geslaagd mag worden genoemd.

Het unieke Kofferspel onderstreept andermaal de samenwerking die de verschillende bedrijven op het Hof begin dit jaar zijn aangegaan. Samen met Weekblad Zondag zijn een aantal lijnen uitgezet, die de naamsbekendheid van Het Hof van Hoorn moet gaan vergroten. Zo was er eerder al een uiterst succesvolle klantenactie op het Hof. Een vervolg kon niet uitblijven.

De winnaars van het Kofferspel werden deze week uitgenodigd om hun prijzen op te halen. Zo werden de vakantiecheque en maar liefst 4 televisies uitgereikt. Bij de Media Markt vestiging op het Hof konden de winnaars de verschillende televisietoestellen komen ophalen. Op bijgaande foto een van de blijde winnaars. Wij wensen alle winnaars veel plezier met de gewonnen prijzen.