fbpx
Uitbreiding vordert gestaag

Uitbreiding vordert gestaag

De zomermaanden worden bij Sport Center Bouchier gebruikt om de zaak uit te breiden. Dit heeft alles te maken met het feit dat medio augustus Bouchier zich gaat aansluiten bij de Sport 2000 organisatie, een landelijk opererende franchise formule waar alle grote sportmerken onderdak vinden. Voor de klanten verandert er verder weinig. Zij blijven de vertrouwde gezichten van het verkoopteam bij Bouchier tegenkomen.

Begin deze maand werden intern de eerste muurtjes bij Bouchier naar beneden gehaald. Hier werden de kantoren en de kantine bij de winkel gevoegd. Een uitbreiding van ruim 100M2. ‘De uitbreiding biedt ons de mogelijkheid om een nog betere presentatie van ons assortiment te realiseren’, legt Guus Bouchier uit. ‘Een verbeterde routing door de winkel en diverse aanpassingen qua uitstraling, huisstijl en styling, maken de verbouwing compleet.’
De aansluiting bij de Sport 2000 organisatie heeft alles te maken een centraal inkoop beleid en een strategische marktpositionering. Door de grotere inkoopmogelijkheid zijn nog scherpere verkoopprijzen haalbaar. Daarnaast wordt het assortiment op verschillende sportterreinen aangepast en uitgebreid. Vooral de afdeling voetbal wordt bij Bouchier sterk vergroot. 
‘Het is voor ons een duidelijk stap richting een gezonde toekomst’, vult Guus aan. ‘Niet alleen zal de vernieuwde winkel nog beter aansluiten bij de wensen van onze klant, ook de internet verkopen via onze webshop worden in de nieuwe situatie verder vergroot. Er is dus sprake van een win-win situatie.’
De verbouwingsperikelen lopen nog even door en mede daarom kunt u als klant profiteren van een grote verbouwingsopruiming. In de advertentie in deze krant leest u er meer over. Vandaag, zondag 26 juli, is Bouchier vanaf 12.00 uur geopend.

Sport Center Bouchier vindt u op Hof van Hoorn tel. 0229-215661.