fbpx
Nieuwe huisstijl schot in de roos

Nieuwe huisstijl schot in de roos

Er zijn heel wat vergaderuurtjes in gaan zitten, maar de nieuwe huisstijl bij Leen Bakker is een feit. De afgelopen weken werd de vestiging op het Hof van Hoorn grondig aangepakt. De nieuwe kleuren maken het mogelijk om de presentatie van de verschillende producten nog beter te maken. Door de nieuwe kleuren is het ook een stuk overzichtelijker geworden’, reageerde klanten. Verder werd de routing door de winkel verbeterd en kunnen speciale acties nu gemakkelijker worden herkend. Ook kregen alle medewerkers bij Leen Bakker een nieuw outfit. Het oogt niet alleen een stuk vlotter, ook zijn de medewerkers nu voor de klanten beter te herkennen.

En de vaste klanten weten het allang: Leen Bakker betekent gemak en kwaliteit voor een lage prijs. Maar het betekent nog meer. Zo staat het bedrijf voor moderne interieurs en hebben ze oog voor mens en milieu. Met ruim 100 winkels in Nederland is er altijd wel een vestiging van Leen Bakker bij u in de buurt. U heeft daar keuze uit een breed assortiment artikelen, voor ieder wat wils; voor elke smaak en elke portemonnee én steevast van topkwaliteit.

De laatste trends en de leukste woonideeën vindt u bij Leen Bakker. Wilt u alleen de woonkamer fraai decoreren of het hele huis opnieuw inrichten? Het assortiment wordt in Hoorn overzichtelijk gepresenteerd: kasten bij kasten, tafels bij tafels en vloerkleden bij vloerkleden.

Profiteer van de dienstverlening in de winkels én daarbuiten. Laat bijvoorbeeld gordijnen op maat maken en/of laat een nieuwe vloerbedekking bij u thuis leggen door professionele medewerkers. Uw aankopen worden eventueel snel en voordelig thuisbezorgd.