fbpx
De zeven grote geruststellingen…

De zeven grote geruststellingen…

Bij de Beter Bed vestiging op het Hof van Hoorn gaat het erom dat u als klant tevreden bent; daar doen ze bij Beter Bed alles aan. Zij geloven niet alleen in aantrekkelijke prijzen en uitstekende kwaliteit. Ook zaken als de juiste service en onze unieke uitprobeergarantie maken Beter Bed net dat beetje beter.

De zeven geruststellingen geven u als klant de zekerheid die u zoekt. Zodat u met een gerust hart bij Beter Bed koopt én jarenlang plezier hebt van uw aankoop. Want daar doen ze het voor. Hieronder de zeven geruststellingen op een rij. 

Met meer dan 1000 winkels in Europa, krijgt u de beste prijs-kwaliteitsgarantie. Omdat Beter Bed meer dan 1000 winkels in Europa hebben, kunnen wij groot inkopen en daarmee grote kortingen bedingen bij de beddenfabrikanten. Hierdoor kunnen wij u de beste prijs-kwaliteitsgarantie bieden.

Tot 100 dagen uitprobeergarantie op matrassen. Matrassen van het merk M Line kunt u tot 100 dagen uitproberen en omruilen. Voor de matrassen van het merk Beter Bed Select geldt in de regel 90 dagen uitprobeergarantie.

Meer dan 30 jaar deskundig advies en een uitstekende service. Beter Bed heeft al meer dan 30 jaar ervaring en expertise opgebouwd met het deskundig adviseren, verkopen en uitstekende service verlenen aan klanten.

Meer dan 95% van de klanten die we nabellen, is tevreden. Wij benaderen 4 weken na levering al onze klanten (vanaf een aankoopwaarde van 250,- euro). Meer dan 95% geeft aan tevreden te zijn.

Alles wordt gratis geleverd én gemonteerd (exclusief Beter Bed Basic assortiment en merk Flexworld) Alles wordt gratis thuisbezorgd en ook gratis gemonteerd. Alleen het assortiment onder de labels Beter Bed Basic en Flexworld zijn uitgezonderd van montage.

Standaard 3 jaar CBW-erkende garantie én tot 10 jaar Extra Beter Bed Garantie. De algemene ‘CBW-erkende’ garantie bedraagt 3 jaar. Daarnaast geeft Beter Bed op een ruime selectie matrassen nog een extra garantie die kan oplopen tot 10 jaar en krijgt u 25 jaar garantie op draad- en framebreuk bij pocketveermatrassen en boxsprings. Zie de algemene verkoopvoorwaarden van Beter Bed.

Altijd 30 dagen ‘niet-goed-geld-teruggarantie’. Dit geldt voor aankopen vanaf 250. In het geval er iets mis is met uw aankoop, lossen we het altijd in alle redelijkheid op. De klant is bij ons immers altijd koning. Nog een tip; nu showroom modellen uitverkoop met kortingen die oplopen tot zeventig procent…