fbpx
Media Markt Hoorn & Essent

Media Markt Hoorn & Essent

HOORN – Media Markt staat bekend als marktleider op het gebied van consumentenelektronica. Er worden voornamelijk goederen verkocht met een stekker. Goederen die werken op energie. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Media Markt een samenwerkingsverband is aangegaan met Essent, één van de grootste energieleveranciers van Nederland. Op deze wijze helpt Media Markt haar klanten niet alleen aan het juiste product, maar ook aan een lagere energierekening, zodat deze producten ook daadwerkelijk volop gebruikt kunnen worden. 

De klantadviseurs van Essent die aanwezig zijn op locatie in de Media Markt vestiging aan de Doctor C.J.K. van Aalstweg kunnen klanten direct vrijblijvend voorzien van een energiecheck, waarbij ze informatie ontvangen over het gas- en energieverbruik en tarieven. Met een passend gas- en energiecontract kan het voordeel op jaarbasis in één huishouden soms oplopen tot wel 300 euro of meer.

De klantadviseurs van Essent geven klanten vrijblijvend advies en maken indien gewenst een offerte op maat. Als de klant gebruik wil maken van de voordelige diensten van Essent, dan regelt Essent nagenoeg alles. Klanten hoeven alleen nog maar hun meterstanden door te geven.
 
De samenwerking tussen Media Markt Hoorn en Essent blijkt een succes, want ondertussen heeft de 10.000e klant de overstap naar Essent gemaakt. De heer Groot uit Hoogkarspel werd als 10.000e klant verblijd met een gratis NEST thermostaat. Deze zelflerende thermostaat geeft een nauwkeurige controle over de temperatuur en maakt een gepersonaliseerd schema voor het huis, waardoor het besparen van energie eenvoudig en makkelijk gaat.
 
Meer weten over Nest of de vrijblijvende energiecheck? Kom naar Media Markt op het Hof van Hoorn.