fbpx
Mooier wonen voor minder geld

Mooier wonen voor minder geld

Bij Profijtmeubel is het ook mogelijk een bank samen te stellen op geheel eigen specificaties. De topbank Fontina biedt u de mogelijkheid om in een paar eenvoudige stappen een eigen bank de ontwerpen. De hoogte, het comfort, er zijn vele combinaties mogelijk. En keuze uit zo’n dertig kleuren die ook nog eens snel leverbaar zijn. Kom langs en ervaar het fijne zitgevoel van deze bankenserie. 

Alle banken laten zich verder uitstekend combineren met de meubelen uit het woonprogramma Salia. Dit programma staat voor een romantisch en landelijke uitstraling, waarbij de kleur wit met grey eiken bovenbladen een heerlijk huiselijk sfeer creëert in elke kamer. En vindt u het lastig om de juiste inrichting te kiezen? Vraag dan om een vrijblijvend en deskundig advies van gediplomeerd medewerkers. 

Of u nu online uw meubelen bekijkt of in de winkel, bij Profijt Meubel bent u altijd hartelijk welkom. Ervaar zelf hoe u mooier kunt wonen voor minder geld.