fbpx
Tweede pinksterdag geopend

Tweede pinksterdag geopend

Op tweede pinksterdag kunt u zowel in Hoorn als in Bovenkarspel kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van electronica. In Bovenkarspel kunt u uw bezoek aan EP:Beerepoot combineren met een bezoek aan de altijd gezellige en drukbezochte jaarmarkt die rondom Winkelcentrum Streekhof plaatsvindt.

Speciaal vanwege tweede pinksterdag zijn er bij EP:Beerepoot diverse productdemonstraties. Ontdek hoe u slechts met één druk op de knop de lekkerste koffie maakt met de volautomatische koffiemachines van Jura. Ervaar het gemak en het prachtige geluid van de streamingsproducten van Sonos, een intelligent muzieksysteem van draadloze HiFi-speakers en audio-componenten welke u met één app vanaf een willekeurig apparaat bedient. Met Sonos kunt u in elke kamer horen wat u wilt, perfect synchroon, zonder verspringen, vertragingen of storingen.

Op het gebied van koken zijn er diverse demonstraties bij EP:Beerepoot in Hoorn. Ontdek hoe en waarom u de meest gezonde sappen maakt met de verschillende slowjuicers. Of maak kennis met de onbeperkte culinaire mogelijkheden van de Big Green Egg. Grillen, bakken, koken, stoven, roken of slow cooking, met de Big Green Egg kan het allemaal.

Kom langs bij EP:Beerepoot, ontdek het zelf en profiteer van de spectaculaire aanbiedingen. Maandag 25 mei (tweede pinksterdag) is de winkel in Hoorn (Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B) geopend van 12.00 tot 17.00 uur.