fbpx
Zondag 26 april superkoopzondag

Zondag 26 april superkoopzondag

Daarnaast zijn er vandaag speciale kookdemonstraties bij EP Beerepoot en presenteert Superkeukens haar jongste voorjaarscollectie. Verder is er de laatste week van de grote uitverkoop van lampen en armaturen bij De Lampenier met vijftig procent korting op alles. En bij Kwantum kunt u nog profiteren van een speciale sale met o.a. ‘nu of nooit’ aanbiedingen op verschillende afdelingen zoals lampen, tapijten en laminaat.

Banken en meer komt u o.a. tegen bij Profijtmeubel. De nieuwste modellen zijn er deze week gearriveerd. Bij de Jysk vestiging op het Hof van Hoorn wordt u getrakteerd op een breed scala aan tuinaccessoires. U vindt er loungesets, tuinkussens, parasols en nog veel meer. Bouchier Sport presenteert de nieuwe wandelschoenen 2015 en vele nieuwe skate-modellen. Tenslotte bij BCC op het Hof van Hoorn regeert altijd de laagste prijs. Het loont dus zeker de moeite om ook hier een kijkje te gaan nemen. Het mag duidelijk zijn, een bezoek aan het Hof van Hoorn vandaag kan wel eens verrassend uitpakken…