fbpx
Begin de lente sportief

Begin de lente sportief

Fit For Free biedt je de mogelijkheid om in een gezellige en professionele omgeving aan je gezondheid te werken. Hier kan iedereen tegen een uiterst scherpe prijs gebruik maken van alle topfaciliteiten. Wij bieden, naast professionele begeleiding en een ruim aanbod aan gecertificeerde groepslessen, ook de beste en meest gebruiksvriendelijke fitnessapparatuur van het topmerk Precor. Langs komen kan altijd of kijk ook eens rond op de website www.fitforfree.nl en doe de virtuele rondleiding om een indruk te krijgen.

Fit For Free is zeven dagen, bijna 100 uur, per week geopend. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag: 07.00 – 23.00 uur, zaterdag & zondag van 09.00 – 16.00 uur. Verder kun je kiezen uit twee voordelige abonnementsvormen en eventuele aanvullingen.

Fit For Free Hoorn introduceerde recent de nieuwe Funxtion training, waarbij plezier hebben tijdens het sporten en het behalen van resultaat het doel is. In een kleine groep wordt onder begeleiding het hele lichaam getraind met gebruikmaking van allerlei speelse attributen. En met lesprogramma voor alle doelgroepen kan iedereen lekker mee doen. Verder behoren ook Yorbody Fysiotherapie en een Personal Coach tot de mogelijkheden.

Meer weten? Fit For Free Hoorn op het Hof van Hoorn aan de Doctor C.J.K. van Aalstweg 6B in Hoorn tel. 0900-34 83 67 37 33