fbpx
MioDormio, slapen op niveau bij Beter Bed

MioDormio, slapen op niveau bij Beter Bed

De nieuwe collectie van MioDormio is het toonbeeld van Italiaanse klasse en slaapgenot. Het ontwerp straalt sfeer en kleurexpressie uit. Ontdek de vele details zoals elegante pootjes, mooie bijpassende kastjes en temperamentvolle kleuren, die u bovendien ook geheel naar eigen keuze kunt gaan invullen. Exclusief bij Beter Bed.

Comfortabel slapen is persoonlijk. Om die reden stelt u, samen met uw adviseur bij Beter Bed, uw boxspring helemaal samen naar eigen wens. Zonder meerprijs kiest u voor een kleur uit het brede kleurenpalet. En u bepaalt ook zelf het comfort. Wordt het een standaard matras of kiest u voor een luxere variant? En wordt het een wit matras of een gestoffeerd matras met een heerlijk topmatras er op? En welk hoofdbord heeft uw voorkeur of kiest u voor met of zonder voetbord. Uw slaapkamer is tenslotte helemaal af met een stijlvolle hocker of bijpassend nachtkastje. U leest het, bij MioDormio kunt u echt alle kanten op. Nu te ontdekken bij Beter Bed op het Hof van Hoorn.