fbpx
GAMMA steunt NLdoet

GAMMA steunt NLdoet

Organisaties krijgen 25% korting op al hun GAMMA-aankopen voor NLdoet. Meer dan de helft van de klussen zijn echte ‘aanpakklussen’ en daar zijn onze materialen zoals verf, kwasten, hout en spijkers hard voor nodig. Elk jaar dragen veel GAMMA bouwmarkten hun steentje bij. Bijvoorbeeld bij het realiseren van een natuurspeeltuin voor een kinderopvang. Zo draagt ook GAMMA bij aan het goede doel.

Bent u betrokken bij een maatschappelijke organisatie? Denk bijvoorbeeld aan een sportvereniging, zorginstelling, kinderboerderij of scouting. Moedig deze dan aan een klus aan te melden bij NLdoet.

Op nldoet.nl  kunt u zoeken op postcode, gemeente of plaats naar een klus bij u in de buurt. Er zijn duizenden klussen die aangepakt kunnen worden. Klus Bewust, het kan tijdens NLdoet! Meer weten? Kijk voor meer informatie op nldoet.nl