fbpx
Winnaars bij MediaMarkt Hoorn

Winnaars bij MediaMarkt Hoorn

Aan Mediamarkt klanten werd gevraagd een foto te uploaden van een curving positie. Mensen konden vervolgens hierop stemmen. Degene met de meeste stemmen vormde uiteindelijk een top 10. Een jury koos uit deze top 10 de winnaar. Het werd Ton Veerboer uit Volendam. Hij mocht afgelopen maandag zijn gloednieuwe Samsung Curved UHD TV ophalen bij Mediamarkt Hoorn. En hij had uit voorzorg al de grotere auto van de buurman meegenomen…

Ton is vrachtwagenchauffeur en dacht, toen hij een telefoonnummer had gekregen van iemand die hij moest terug bellen, dat er een verkeersprobleempje was dat opgelost moest worden. Na wat misverstanden en ander speurwerk bleek hij echter de grote winnaar te zijn van de fotowedstrijd van Samsung. Zijn creatief geshopte foto, waarop hij een atletisch gebogen ‘dansslide’ voor de Curved maakt, was goed voor de hoofdprijs.

‘Ik ben gek op de producten van Samsung en deze Curved UHD stond al op m’n verlanglijstje’, vertelt Ton enthousiast. ‘En ik heb de mogelijkheden al thuis bestudeert en die zijn fenomenaal. Vanavond gaan we hem gelijk ophangen en dan kan het feest beginnen. Ik ben namelijk een enorme tv-fan en met deze Curved UHD wordt alles nog mooier. Ja, we zijn er geweldig blij mee.’