fbpx
Superkoopzondag op het Hof van Hoorn

Superkoopzondag op het Hof van Hoorn

Zondag 22 februari, zijn alle winkels tijdens de Superkoopzondag op het Hof van Hoorn vanaf 12.00 uur geopend. En hoewel het nieuwe jaar 2015 nog jong is, bruist het Hof van Hoorn van de activiteiten. Zo maken de regelmatig goed bezette, gratis parkeerfaciliteiten duidelijk dat de uitverkoop hier op verschillende plekken nog in volle gang is.

Daarnaast zijn er vandaag speciale kookdemonstraties bij EP Beerepoot en presenteert Superkeukens haar jongste voorjaarscollectie. Verder is er de grote uitverkoop van lampen en armaturen bij De Lampenier met vijftig procent korting op alles.

Verder is de Beter Bed vestiging recent verhuisd naar twee panden verderop. Hier wacht u een compleet nieuwe showroom, waar verschillende vooraanstaande beddenmerken een plekje hebben gevonden.

En bij Kwantum kunt u nog profiteren van een speciale sale met o.a. ‘nu of nooit’ aanbiedingen op verschillende afdelingen zoals lampen, tapijten en laminaat. En ook hier zijn er diverse nieuwe artikelen toegevoegd aan de ‘altijd laag’ collectie, voor nog meer woonplezier met Kwantum.