fbpx
Dagelijks live product- en kookdemonstraties!

Dagelijks live product- en kookdemonstraties!

‘We willen de Cookshop nog verder uitbreiden en een kookstudio/winkel creëren. In deze Cookshop kan ik a la minute alle producten aan de klanten demonstreren. Twijfelt een klant bijvoorbeeld tussen een inductie- of keramische kookplaat, ik kan het verschil uitleggen én direct laten zien’, legt Danny uit. Danny heeft een flinke dosis ervaring als kok, jarenlang werkte hij bij diverse toonaangevende restaurants. Daarnaast is hij actief op het gebied van productontwikkeling in de foodbranche en als Culinair Adviseur.

Ongekende mogelijkheden
Danny gaat tevens diverse productdemonstraties, kookdemonstraties, workshops en nog veel meer events bij EP:Beerepoot verzorgen. ‘Veel mensen zijn niet bekend met de vele mogelijkheden die de prachtige apparaten kennen. De mogelijkheden van bijvoorbeeld blenders, slowjuicers of producten van de gerenommeerde merken Magimix en KitchenAid zijn eindeloos. Tijdens workshops of demonstraties laat ik van a tot z zien hoe een specifiek apparaat of meerdere apparaten werken.’

Ontdek de Big Green Egg
Een workshop over een specifiek apparaat is bijvoorbeeld de Big Green Egg workshop. Danny is gespecialiseerd in het geven van workshops over dit bijzondere kooktoestel voor buiten en kent het bijzondere apparaat van binnen en buiten. ‘Het animo voor de Big Green Egg workshop is erg groot en de reacties achteraf zijn altijd positief. De Big Green Egg is een uniek kooktoestel, maar veel mensen zijn zich niet bewust van de mogelijkheden die het apparaat kent. De Big Green Egg heeft onbeperkte culinaire mogelijkheden: grillen, bakken, koken, stoven, roken of slow cooking. Door het unieke, dubbelwandige keramiek kan de tempratuur tot op de graad nauwkeurig geregeld worden. De workshop is ideaal voor mensen die kennis willen maken met deze mogelijkheden of gezellig een middag willen kokerrellen. Tijdens de workshop komen de werking van het apparaat, het speciale materiaal waarvan deze gemaakt is en praktische tips aan bod. Maar een workshop is geen workshop zonder écht aan de slag te gaan! Iedere deelnemer mag een voor- hoofd- en nagerecht met behulp van de Big Green Egg bereiden. De verschillende technieken komen uitgebreid aan bod. De workshop duurt dan ook de hele middag. Van 11.30  uur tot 17.00 uur zijn we met zijn allen onder het genot van een drankje gezellig aan het kokerellen.’ 24 januari vindt de eerste Big Green Egg workshop bij EP:Beerepoot Hoorn plaats. Wilt u ook gezellig komen kokerrelen? Via www.epbeerepoot.nl kunt u zich aanmelden.