fbpx
Demonstraties digitalisering

Demonstraties digitalisering

In deze moderne tijd gaat dat allemaal anders. Op TV, tablet en mobiel zien we de hele dag filmpjes voorbij komen. Zou het niet prachtig zijn om de oude super 8 en dubbel 8 films weer te kunnen bekijken via deze nieuwe media? 

Media Markt Hoorn organiseert op zaterdag 22 november een demonstratie en inleverdag van al uw oude beeldmaterialen. Media Markt Power Service kan deze oude beelddragers namelijk voor u digitaliseren. Alle oude dierbare beelden zet Media Markt over naar DVD of naar een externe harde schijf. Op die manier worden de beelden veiliggesteld voor de toekomst en kunnen ze weer worden bekeken, maar u kunt er ook meer mee doen; u kunt uw vroegere herinneringen ook bewerken in een foto- of videomontageprogramma.

Niet alleen 8 mm films, maar ook videobanden, cameratapes, foto’s, dia’s en negatieven kunnen worden omgezet. Een mooie dienst waar inmiddels al door vele klanten dankbaar gebruik van is gemaakt. Wie wil mooie herinneringen nou niet veilig stellen voor de toekomst? Het is fijn om uw eigen mooie herinneringen weer beschikbaar te hebben, maar u kunt ook vrienden of familie verrassen door hen tijdens Sinterklaas of Kerst een zeer persoonlijk en dierbaar cadeau te geven.

Media Markt Hoorn organiseert de demodag smalfilm scannen welke speciaal gericht is op het overzetten en veiligstellen van de 8 mm films; dubbel 8 en super 8. De professionals van Power Service weten alles van digitalisering en laten u op deze dag zien hoe 8 mm films gescand worden en wat de kwaliteit is van het gescande filmmateriaal. Bent u benieuwd hoe de kwaliteit van uw eigen filmpje is? Dat kan het team u direct laten zien. 

Op deze dag kunt u de professionals alles vragen over deze dienst. Neemt u vooral uw films mee, want indien u op deze demodag uw opdracht direct inlevert, krijgt u niet alleen het beste advies, maar ontvangt u ook een zeer aantrekkelijk voordeel!

Dit voordeel geldt niet alleen voor 8 mm films, maar ook voor alle andere digitalisatie opdrachten. Dus heeft u nog oude videobanden, cameratapes, dia’s, foto’s of negatieven liggen? Ga naar zolder, zoek uw beeldmateriaal bij elkaar en kom langs op de demodag. 

Zaterdag 22 november, van 10:00-16:00 uur, bij Media Markt Hoorn.