fbpx
Vier maal raak bij Kraak de kluis

Vier maal raak bij Kraak de kluis

Bij de Gamma vestiging stapte afgelopen week een blij verraste winnaar binnen. Hij had het winnende lotnummer op de uitgeprinte voucher geplakt. Uiteraard maakte vestigingsmanager Jeroen Koopman er snel een foto van. De winnaar ging naar huis met een goed gevulde Gamma gereedschapspakket.

 

""Bij Profijt Meubel mochten de heer en mevrouw Renshoff hun prijs in ontvangst nemen. Ze kregen uit handen van Merel een waardebon t.w.v. €50,- een mooi eindejaar presentje.

 

 

 

 

 

""Tot slot kwam er op zondag 28 december bij EP Beerepoot een blije winnares haar gewonnen prijs ophalen. Dit keer ging het om een starterspakket van Lampe Berger Cube.

 

 

 

 

Nog tot 31 december kunt u mee doen met de Kraak de Kluis actie op het Hof van Hoorn. Meedoen aan de actie is eenvoudig. Na aankoop op het Hof van Hoorn ontvangt u een gratis lot (of meerdere loten) met daarop een speciale code. Deze code vult u in op de website www.hofvanhoorn.nl en u leest gelijk of u in de prijzen bent gevallen. Mooi toch?