fbpx
Variér Kokon Club fauteuil

Variér Kokon Club fauteuil

Deze loungestoel is klassiek die helemaal eigentijds wordt uitgevoerd met een knipoog naar ultiem comfort. De Variér Kokon Club fauteuil een moderne compacte fauteuil die nu al zijn plekje op de design markt heeft veroverd. Zeker in de ogen van de inkopers van Bot Meubelen een tijdloze en elegante loungestoel met een onovertroffen comfort.

De Variér Kokon Club is een draaistoel die je de volledige 360 graden kan draaien. De Variér Kokon Club kan gekanteld worden zodat u volledig kunt liggen in de gewenste positie. Daarnaast kunt u de stoel ook in uw eigen stand vastzetten zodat de stoel aangenaam herkenbaar aanvoelt wanneer u weer opstaat en zich daarna weer terug trekt.

De vorm van de Variér Kokon Club is organisch, eenvoudig en ontworpen puur als het toonbeeld van modern Scandinavisch design anno 2014.
Het ontwerp en de vorm zijn samengesmolten tot een verbluffend ontwerp, en met de Variér Kokon Club fauteuil kunt u in diverse verschillende posities zitten. De Variér Kokon Club geeft u precies daar steun waar u het nodig heeft, zowel rechtop als in een liggende positie voor een werkelijk ontspannen moment.