fbpx
Koopjesjacht wordt gekkenhuis

Koopjesjacht wordt gekkenhuis

Maar ook de Bjorn Borg onderbroeken, Pierre Cardin kussens en Ice Watches vinden gretig aftrek. Het is gekkenhuis bij Media Markt en deze actie maakt zijn naam meer dan waar. Het is namelijk GEK-KEN-HUIS bij Media Markt.
 
De filmpjes op het internet waarbij honderden vrouwen letterlijk afstormen op de zeer goedkope Uggs gaan heel Nederland door. In Media Markt Hoorn heeft dit tafereel zich iets anders afgespeeld. Daar enige drukte werd verwacht, werden de klanten voor de Uggs opgevangen in een rij om dringen en drukken te voorkomen. Vervolgens kon worden aangegeven welke type Ugss en welke maat iemand wilde hebben en dan werden deze schoenen uitgereikt. Meer dan 60 vrouwen en meisjes gingen tevreden met een paar Uggs naar huis.
 
Maar het Gekkenhuis weekend bij Media Markt is nog verre van voorbij. Dit weekend kunt u ook nog profiteren van verschillende té gekke aanbiedingen. Het leaseplan van de waanzinnig stoere Fiat 500 kunt u t/m 2 november nog afsluiten. Voor nog geen €200,- per maand kan deze auto van u zijn! En voor dat geld heeft u geen omkijken meer naar reparatie en onderhoud, en ook rijtuigenbelasting, een all-risk verzekering en 2 jaar pechhulp zijn al inbegrepen. Reken maar eens uit wat úw auto kost per maand, om een goed beeld te krijgen van deze aanbieding.
 
Dit weekend kunt u ook naar Media Markt Hoorn om uw allereerste ritje te maken op een Airwheel. Dat is een gemotoriseerd eenwielsfiets. Nou ja fiets, er kan niet getrapt worden, u kunt alleen op de trappers staan. Het is niet alleen een erg leuke manier om u te verplaatsen, het is ook nog eens milieuvriendelijk, snel en praktisch. Met een topsnelheid van 18 km/u en een maximale radius van 23 km, kunt u zich eenvoudig en snel verplaatsen. Vraag een van de medewerkers of u een proefritje mag maken.
 
Ook zijn er bij Media Markt Hoorn nog vouchers beschikbaar om heel goedkoop op vakantie te gaan naar Center Parcs, een race experience op het circuit van Zandvoort, waarbij u zelf mag rijden in de meest snelle sportwagens, een rijvaardigheidscursus inclusief anti-slip cursus en brandstofbesparingstips en u kunt zelfs vouchers krijgen waarbij u hulp krijgt bij het stoppen met roken. Ik weet niet wat u gaat doen dit weekend, maar ik weet wel waar ik naar toe ga…. Ik ben toch niet gek!