fbpx
Telecom Special

Telecom Special

Toen de eerste telefoons met een processor werden uitgerust, kon een telefoon in eens veel meer dan alleen bellen en sms’en. Multitasken was geen enkel probleem meer; internetten, appen, foto’s maken en filmen in Full HD. Het kan allemaal, de smartphone is een persoonlijk toegangsdevice geworden, die maakt dat je direct in verbinding staat met al je vrienden en familie, maar ook met de rest van de wereld!

Vervolgens werden de Touchscreens groter en sterker, de camera’s kwalitatief steeds beter en ook worden de smartphones zelf én de internetverbinding steeds sneller. De ontwikkelingen op het gebied van smartphones blijven elkaar in razendtempo opvolgen en deze kleine apparaatjes bieden ons steeds meer gemak en functionaliteit.

Media Markt Hoorn heeft deze week een Telecom Special, waarbij er heel veel smartphones heel voordelig worden aangeboden. Dit enorme voordeel is nog geldig t/m zondag 19 oktober. Loop eens gewoon eens binnen en ontdek de mogelijkheden van de smartphones anno 2014.