fbpx
Groot feest bij EP:Beerepoot!

Groot feest bij EP:Beerepoot!

Ruim 45 jaar geleden werd de eerste vestiging van EP:Beerepoot geopend door Sjaak Beerepoot, waarna zij zijn uitgegroeid tot dé electronicabeleving van Noord-Holland met vier vestigingen in Hoorn, Bovenkarspel, Volendam en Wervershoof. Het feit dat de zij dit jaar feest kunnen vieren, is te danken aan meerdere factoren waarmee de winkel zich onderscheidt. Zo staan service en kwaliteit écht op nummer één, hebben zij een eigen bezorg- en installatiedienst en vakkundig personeel met veel ervaring, maar bovenal geniet EP:Beerepoot van een enorme trouwe klantenkring! En hier zijn zij dan ook enorm trots op.

Feest vieren doe je niet alleen en wie jarig is trakteert! Vanwege deze feestelijke mijlpaal hebben zij een speciale aanbieding voor u. U kunt nu 60 maanden lang, voor het symbolische bedrag van 45 cent, zorgeloos genieten van uw aankoop. Deze actie is geldig op heel veel producten en kunt u herkennen aan het vignet. Dát is kwaliteit en ontzorgen volgens EP:Beerepoot.

Speciaal voor deze feestelijk gebeurtenis heeft EP:Beerepoot een heus Jubileum Magazine uitgebracht. Dit magazine staat boordevol met de allernieuwste modellen van toonaangevende merken, acties, need- and nice to know informatie, gadgets en een kijkje achter de schermen door redactionele verhalen over de historie, de winkels en tips van het personeel. Het magazine is als bijlage toegevoegd bij deze krant, maar is ook online te vinden op www.epbeerepoot.nl. Kom naar de winkels en geniet van heel veel voordeel en feestelijke acties. We heten u graag van harte welkom!