fbpx
Wearables bij Mediamarkt

Wearables bij Mediamarkt

Vorig jaar werden de smart watches voor het eerst op de IFA gepresenteerd, deze zagen er met hun techno-uitstraling opvallend uit en functionaliteit was belangrijker dan het design. Dit jaar werden de eerste smart watches gepresenteerd met het uiterlijk van een ‘normaal’ horloge, maar met een zeer bijzonder grote functionaliteit. Een goed voorbeeld hiervan is de LG Watch R, waarop je naast de tijd bijvoorbeeld ook kan zien hoeveel stappen je neemt, hoeveel calorieën je verbruikt en hoe hoog je bloeddruk is. Meten is weten!

De innovatie op het gebied van witgoed bestaat uit steeds dunner wordende wanden, waardoor de netto inhoud van witgoedapparaten steeds groter wordt, zonder dat dit gevolgen heeft aan de buitenzijde. Er zijn slimme koelkasten die u kunnen helpen met het voorraadbeheer, die de vershouddata bijhouden en die zelfs online de benodige producten kan bestellen!

De keuken vormt steeds vaker het centrale punt in ons huis. We willen genieten van goed eten en drinken, waarbij een goed ingerichte keuken met functioneel apparatuur van groot belang is. Het intelligente fornuis bijvoorbeeld biedt uitkomst; een kookplaat waarmee via touchbediening de temperatuur te regelen is, die aangeeft hoeveel tijd er verstreken is en die een overhittingssensor bevat om aanbranden te voorkomen.

Wilt u meer weten over al deze nieuw gepresenteerde mogelijkheden? Kom naar Media Markt Hoorn en neem de gratis Mediazine mee. Dit gratis lifestyle & elektronica magazine staat boordevol gadgets en nieuwe producten en ligt iedere maand in de winkel. Deze maand (oktober) vind u hier een IFA special. Enkele nieuwe producten zoals de curved TV en wearables kunt u nu al vinden in Media Markt Hoorn, voordat sommige andere innovaties in de winkel staan zullen we nog heel even geduld moeten hebben.