fbpx
Win een 9-daagse cruise met Superkeukens

Win een 9-daagse cruise met Superkeukens

U vliegt vanaf Amsterdam met top­airline Emirates naar Dubai inclusief 30 kg ruimbagage en alle maaltijden en drankjes aan boord. Gedurende de vliegreis hoeft u zich niet te vervelen, met uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem kunt u vele recente films bekijken, spelletjes spelen of muziek beluisteren. Na aankomst in Dubai volgt een comfortabele transfer naar de haven van Dubai en gaat u aan boord van het luxe cruiseschip de Costa Serena. Aan boord van dit 4-sterren cruiseschip kunt u gebruik maken van de vele aanwezige faciliteiten, zoals maar liefst 5 restaurants, 13 bars, een uitgebreid wellnessgedeelte en 4 zwembaden! Wat wilt u nog meer!? Voordat de Costa Serena koers zet naar de eerste bestemming, heeft u volop de tijd om de bruisende metropool Dubai te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het Dubai museum, waar u alles te weten kunt komen over het verleden en heden van Dubai, Burj Khalifa (het hoogste gebouw ter wereld) en één van de vele soeks (markten). De Costa Serena zal als eerste aanleggen in de hoofdstad van Oman, Muscat. Hier beleeft u de echte Arabische sferen! Verken de prachtige omgeving van Muscat en bezichtig bijvoorbeeld de Sultan Qaboes Moskee, de stadsmuur met de al-Bab al-Kabir (Grote poort) en het officiële paleis van de Sultan, het Al-Alam Palace. Na een bezoek aan Khasab in Oman vaart de Costa Serena verder naar Abu Dhabi, het rijkste en belangrijkste Emiraat, dat bekend staat om de Formule 1 races en de Sjeik Zayed-moskee, de 7e grootste moskee ter wereld. Bent u een Formule 1 fan? Grijp dan uw kans en breng een bezoek aan het Yas Marina Circuit! Ook het eerste attractiepark van Ferrari, Ferrari World, is zeker een bezoekje waard. Tot slot vaart de Costa Serena terug naar Dubai, waar u nog voldoende tijd heeft om bijvoorbeeld het 7-sterren hotel Burj Al-Arab of een van de prachtige stranden of shoppingmalls te bezoeken!

Altijd al een Cruise willen maken? Koop dan NU een keuken bij Superkeukens op het Hof van Hoorn en maak kans op een 9-daagse Cruise naar de Emiraten en Oman.