fbpx
De revival van het overgordijn

De revival van het overgordijn

Hoewel strakke optrekgordijnen nog steeds erg populair zijn, kiezen we steeds vaker voor overgordijnen. Decokay Hoorn toont de nieuwste trends.

Breng de natuur in huis
Stoffen die ademen en leven; dat is de collectie Nonchalance van Inside. "Deze verfijnde stoffen zijn een mix van verschillende vezels en een vleugje linnen, die voor een unieke, luxueuze structuur zorgt" legt Dimitri uit. Nonchalance valt dankzij zijn specifieke karaktereigenschappen op een heel royale manier. In combinatie met de natuurlijke kleuren geven deze Inside-stoffen extra cachet en verfijning aan elke leefruimte. Breng de natuur in huis met Nonchalance, een puur product met de allures van warme haute couture. Overgordijnen met de Nonchalancestoffen gaan een ruimte visueel niet verzwaren; integendeel. Hun doorschijnende karakter zorgt er net voor dat buitenlicht nog steeds invloed heeft op de ruimte, zodat buiten en binnen één geheel worden. We houden van een groot venster met zicht op de tuin. ’s Avonds wordt dit echter makkelijk een zwarte spiegel, dankzij Nonchalance behoud je je privacy, zonder een ingesloten gevoel.

CasaMia
Voor de creatieven onder ons heeft Decokay Hoorn de collectie CasaMia. Voor elk interieur en elke smaak is er in de collectie wel een stof te vinden die perfect bij u past. Deze collectie omvat momenteel tien stofsoorten, van transparant tot verduisterend – die telkens in 135 unikleuren te verkrijgen zijn. Een zee aan mogelijkheden ontplooit zich. U kunt bovendien via Decokay Hoorn gratis een kleurvaststaal opvragen om bij u thuis het resultaat te bekijken.

Meer info vindt u op decokay-hoorn.nl