fbpx
De Drive-In bioscoop komt naar Hoorn

De Drive-In bioscoop komt naar Hoorn

Op 25 oktober staat er een bijzonder evenement op de kalender. De Lionsclub Markermeer, alias De Loeki’s, halen een drive-in bioscoop naar Hoorn. Hier kunt u het gevoel beleven van een echte drive-in bioscoop, zoals u dat anders alleen in klassieke Amerikaanse films ziet. Het megagrote scherm waarop de film vertoont zal worden, heeft een afmeting van maar liefst 10 x 14 meter. Dat zijn heel wat 42 inch TV’s op een rij…

Het bijwonen van een film op zo’n ludieke wijze is al een feest op zich. U kunt lekker met uw vrienden of familie in uw eigen auto blijven zitten, terwijl u met auto en al naar de juiste parkeerplaats wordt gewezen. Via uw autoradio stemt u af op de juiste frequentie om het geluidskanaal van de bioscoop te kunnen ontvangen. U kunt dus helemaal zelf bepalen hoe luid u het volume wilt zetten.

De Lionsclub Markermeer bestaat uit een groep ondernemers die jong zijn van geest en een hart hebben van goud. Ze organiseren deze drive-in bioscoop in Hoorn vanuit een heel mooi oogpunt; er worden 20 auto’s ingezet om kinderen van de kinderafdeling uit het Westfriese Gasthuis een onvergetelijke avond te bezorgen.

De overige ca. 100 kaarten worden verkocht voor € 30,- per kaart. Eén kaart is goed voor één auto en of daarbij maakt het niet uit of u met één vriend in de auto zit of met uw partner en 3 kinderen. Koop tijdens deze avond een lekkere candybar of een blikje fris, want de opbrengst van het gehele event komt ten goede van de WFGH kinderafdeling, ziekenhuis te Hoorn.

Er wordt een gezinsfilm vertoond, geschikt voor alle leeftijden. Wil jij deel uit maken van dit unieke event of ken jij iemand die dit helemaal fantastisch zou vinden? Haal dan nu de kaarten in huis, beleef een onvergetelijke avond en steun de WFGH kinderafdeling. Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden van de Lionsclub Markermeer en u kunt kaarten verkrijgen bij Media Markt Hoorn, vraag hiernaar bij de informatiebalie.