fbpx
Leen Bakker; modulaire banken

Leen Bakker; modulaire banken

Modulaire banken zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar gemak, plezier en stijl in één. Deze banken, opgebouwd uit losse elementen, bieden eindeloze mogelijkheden om uw eigen bank samen te stellen, precies zoals u dat wilt.

Of u nu een kleine tweezitter, een uitgebreide hoekbank of iets daartussenin wilt, het kan allemaal met de flexibele opstellingen van modulaire banken.

Met de UMIX bank Brooklyn-N.Y. en het nieuwste model, UMIX bank Astoria, kunt u niet alleen de opstelling aanpassen, maar ook de kleuren en bekleding naar uw smaak kiezen. Deze banken groeien met u mee en bieden de perfecte oplossing voor mensen die regelmatig hun interieur willen vernieuwen.

Modulaire banken passen zich moeiteloos aan elke ruimte aan. Met slechts enkele elementen creëert u al een comfortabele zithoek, terwijl een U-opstelling perfect is voor ruime omgevingen of grote gezinnen.

De mogelijkheden voor bekleding zijn net zo divers als de opstellingen zelf. Van stoere spijkerstof tot zachte crèmetinten. En voor wie nog twijfelt, nodigen we graag uit om langs te komen in onze winkel op het Hof van Hoorn, waar onze experts u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte bank voor uw ruimte en stijl.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15A, T. 0229-266077, www.leenbakker.nl