fbpx
Jumper; penningen

Jumper; penningen

Een personaliseerde penning staat niet alleen fantastisch, het houdt uw huisdier ook veilig! Op deze manier kan iedereen altijd zien waar uw huisdier vandaan komt, wel zo fijn als uw huisdier ooit vermist raakt.

Bij de Jumper verkopen ze penningen in veel verschillende kleuren, vormen en maten zodat er altijd iets voor uw huisdier tussen zit. U kiest zelf wat u op de penning wilt graveren zoals bijvoorbeeld een naam, adres en/of telefoonnummer.

Bij de kassa vindt u een bord met voorbeeld penningen met verschillende kleuren, vormen en maten. Als u een keuze heeft gemaakt, vult u het bestelformulier in. Lever het formulier in bij de kassa en haal de penning met ongeveer een week op in de winkel.

Onze dierenspeciaalzaak heeft niet alleen een erg breed assortiment, ons team staat ook altijd voor u klaar met deskundig advies voor uw huisdier. Vindt u het lastig om te bepalen welk product het beste past bij uw huisdier? De medewerkers helpen u graag!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8A, T. 0229-855707, www.jumper.nl