fbpx
Thuisin; horren op maat gemaakt

Thuisin; horren op maat gemaakt

Voor elke situatie heeft Thuisin een geschikte hor. Met het juiste hor houdt u alle ongewenste gasten buiten, terwijl u toch geniet van frisse lucht. U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met gaas en klittenband, maar wilt u er zeker van zijn dat u echt onbezorgd kunt genieten van uw nachtrust? Ga dan voor horren op maat!

Een hor biedt ook uitkomst bij hooikoorts! Horren met Poll-Tex® gaas houden maar liefst 90% van alle pollen tegen. Zo kunt u binnenshuis niet alleen genieten van frisse lucht, maar ook van schone lucht! We hebben zelfs extra sterk gaas dat zeer geschikt is als u huisdieren of kinderen heeft.

Bent u al nieuwsgierig naar alle mogelijkheden en wilt u weten of zo’n hor iets voor u is? Dat begrijpen we! Loop daarom even binnen bij de Thuisin-winkel op het Hof van Hoorn.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8E, T. 0229-247459, www.thuisin.nl