fbpx
Leen Bakker Hoorn; voorjaarscollectie

Leen Bakker Hoorn; voorjaarscollectie

Met de komst van de lente is het tijd om je tuin of balkon nieuw leven in te blazen met de nieuwe voorjaarscollectie van Leen Bakker. Breng een bezoek aan de winkel en ontdek verschillende loungesets die perfect passen bij jouw buitenruimte.

Een van de hoogtepunten van de collectie is de Mix en Match modulaire loungeset, die je op verschillende manieren kunt opstellen. Of je nu een klein of groot oppervlak hebt, je kunt je eigen gewenste opstelling creëren. De kleuren voor deze zomer zijn fris en zomers, zoals citroengeel, lila en roze. Combineer verschillende kleuren kussens voor een leuke en frisse uitstraling.

Leen Bakker heeft ook de leuke palletbanken van Lucca, die stoer en robuust zijn. Als je een fan bent van bamboe, ben je deze zomer hip als je jouw balkon of tuin hiermee aankleedt en je eigen Bohemian plekje creëert. Als je meer van antraciet of taupekleurig houdt, is de Dordogne loungeset perfect voor jou.

Er zijn veel soorten materialen, kleuren en opstellingen om uit te kiezen bij Leen Bakker, dus kom langs en ontdek wat het beste bij jou past. Parkeren kan voor de deur, dus waar wacht je nog op?

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15. T. 0229-266077. www.leenbakker.nl