fbpx
Profijt Meubel; 2e paasdag open

Profijt Meubel; 2e paasdag open

Kom gezellig langs op 2e paasdag om wooninspiratie op te doen. Ontdek de nieuwste trends bij Profijt Meubel. En alle winkels op het Hof van Hoorn zijn geopend, dus een gezellige dag om te komen shoppen.  

De Profijt winkel is opnieuw ingericht door de ervaren stylistes van Profijt Meubel. De nieuwe voorjaarscollectie is geleverd. Mooi zachte stoffen in lichte kleuren is de nieuwe trend die je dit voorjaar veel ziet maar ga je liever voor een andere stof of kleur dan kan dat natuurlijk ook. Bij
Profijt Meubel is een ruime keuze met onze Profijt meubel stoffen collectie. Hiermee kun je alles perfect op elkaar afstemmen. Ook zijn er nieuwe woonprogramma’s geleverd. We zien dit voorjaar weer meer strakkere lijnen in de meubelprogramma’s. Daarnaast kan er volop worden gecombineerd met het leuke assortiment bijzettafels welke uit voorraad direct meegenomen kunnen worden.

Kom gezellig langs dit paasweekend. Het Profijt team staat voor je klaar om je zo goed mogelijk te adviseren2e paasdag open van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8-C T. 0229-285190 www.profijtmeubel.nl