fbpx
SportCity; Trainen op jouw manier

SportCity; Trainen op jouw manier

Bij SportCity Hoorn kan je trainen wanneer jij wilt en op de manier zoals jij het wilt. De sportschool is 7 dagen in de week geopend. Wees welkom en ontdek met een kopje koffie de sfeer en het lesaanbod van SportCity Hoorn.

Wat heeft SportCity jou te bieden?
Voor jouw conditie en krachttraining zijn er veel verschillende apparaten in de club aanwezig. Er zijn FunXtion zones voor korte en intensieve workouts in een kleine groep. De trainingen zijn voor iedereen, of je nou net begint met sporten of al jaren traint. Train je liever in groepsverband dan is er een keuze uit heel veel groepslessen in de sportschool, zowel binnen als buiten is dit mogelijk. Denk aan dans, fight, kracht, yoga en pilates. Wil je lekker ontspannen na de training dan kan je lekker van de sauna genieten. Als je lid bent van SportCity dan krijg je automatisch de SportCity-app, dit is het verlengstuk van je abonnement. Je kan hiermee online je lessen boeken. Ook vind je op deze app inspiratie voor trainingsschema’s en wordt jouw voortgang bijgehouden. Kom langs en ontdek SportCity Hoorn. 

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6B www.sportcity.nl