fbpx
Superkeukens; Volop inspiratie

Superkeukens; Volop inspiratie

De keuze voor een keuken is heel persoonlijk, het moet passen bij de invulling van jouw dagelijkse leven. Dit is een plek waar niet alleen met passie wordt gekookt, het is ook een plek om samen te eten, te praten en te lachen.

De keukenadviseurs van Superkeukens helpen je graag bij het zoeken naar de ideale keuken voor bij jou thuis. De keuze is enorm en merken als AEG, Airforce, ATAG en Bora zijn goed vertegenwoordigd. Kom inspiratie opdoen in de overzichtelijke showroom van Superkeukens. Laat jouw droom uitkomen en vindt hier de perfecte keuken. Alle opgestelde keukens zijn in iedere gewenste opstelling leverbaar. Maak ook eens kennis met Colors By Superkeukens, een uniek keukenconcept waarin diverse modellen, kleuren, materialen en afwerkingen gecombineerd kunnen worden. Zo stel je zelf jouw ideale keuken samen. Meer weten, kom langs, en laat je adviseren door de deskundige verkoopadviseurs.  Superkeukens is iedere zondag geopend en parkeren kan gratis voor de deur. 


Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C T. 0229-285194  www.superkeukens.nl