fbpx
Mega kijk op wonen en leven

Mega kijk op wonen en leven

Mega Hoorn is van alle woonmarkten thuis dus ook voor vloeren. Bijvoorbeeld voor een nieuwe vloer in uw woonkamer, badkamer of keuken. De vloer en wandtegels van Mega maken van elk vertrek een bijzonder geheel.

Neem bijvoorbeeld de PVC vloer, voor een goede look and feel, in hout of natuursteen. Bovendien kent deze vloer weinig onderhoud. PVC vloeren zijn op dit moment erg populai. Bij Mega is van de PVC vloeren een ruim assortiment aanwezig. Maar ook laminaatvloeren vindt u hier in de showroom. Een nieuwe toilet of een nieuwe badkamer, bij  Mega kijkt u uw ogen uit!  

Zorgeloos wonen en leven daar streeft Mega naar met de producten van hoge kwaliteit. Iedereen wordt gelukkig van comfortabel wonen. Ontdek waarom mensen vanuit heel West-Friesland en wijde omtrek de weg naar Mega weten te vinden en kom ook gezellig langs. De adviseurs van Mega helpen u graag verder.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16, Tel. 0229-239526, www.metmega.nl