fbpx
BeddenReus; gigant in slaapcomfort

BeddenReus; gigant in slaapcomfort

We willen allemaal heerlijk slapen. Een goede nachtrust is ontspannend en zorgt ervoor dat we fit aan de nieuwe dag kunnen gaan beginnen. Als we uitgerust ons bed uitstappen kunnen we de dag weer aan. Bij BeddenReus vindt u voor elke soort slaper het juiste bed. De medewerkers geven u een goed advies en de gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. En dat alles voor een prima prijs!

In de showroom op het Hof van Hoorn vindt u een ruime keuze aan modellen in allerlei formaten en uitvoeringen. Bespreek uw wensen met één van de adviseurs van BeddenReus en laat u adviseren over wat bijvoorbeeld een geschikt matras voor u is. Voor elk lichaam is een goede nachtrust heel belangrijk maar elk lichaam heeft specifieke kenmerken en daar moet het matras wel op aansluiten. U heeft bij BeddenReus de mogelijkheid om verschillende matrassen uit te proberen zodat u zelf kunt ervaren welke matras het prettigst ligt en het meeste comfort biedt. Uiteindelijk gaat het om optimaal slaapgenot.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10B. Tel. 0229-504742 www.beddenreus.nl