fbpx
LIFESTYLE MEUBELS bij Factory House

LIFESTYLE MEUBELS bij Factory House

Bent u op zoek naar nieuwe mooie meubels of accessoires? Bij Factory House slaagt u gegarandeerd. Hier is een showroom van 5000m2 vol met prachtige meubelen, of wilt u wooninspiratie opdoen dan bent u hier gegarandeerd aan het juiste adres.

Mooie bankstellen, design kasten, industriële meubelen. Heel stijlvol en een goede kwaliteit, dat is Factory House. Dit allemaal voor een betaalbaar budget. Factory House kan dit doen door middel van eigen import en de juiste uitgekozen collecties. Veel meubels zijn uit voorraad leverbaar voor hele scherpe prijzen. De ruimste keuzes aan bankstellen vindt u hier onder één dak. Kom gezellig langs en probeer de meest uiteenlopende banken door middel van proefzitten. Leverbaar in vele kleuren, opstellingen en zeer uiteenlopende maten. Ook wordt u heel enthousiast van de prachtige lampen en accessoires, zoveel keuzes en mogelijkheden zijn zeker te vinden! Dus heel veel woongenot. U bent van harte welkom in deze veelzijdige en sfeervolle meubelwinkel op het Hof. Alle zondagen geopend en gratis parkeren.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 10e Tel. 0229-785364  www.factoryhouse.nl