fbpx
Fit for Free Hoorn; We mogen weer sporten!

Fit for Free Hoorn; We mogen weer sporten!

Na een zware en stille periode van sporten gaat ook sportschool Fit For Free vanaf 1 juli weer volledig open. Iedereen heeft er weer zin in en we gaan er met ze allen weer tegenaan.  U bent meer dan van harte welkom  om weer te starten.

Bent u nog geen lid, loop dan gewoon even binnen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden om te gaan sporten. Er is hier bij Fit For Free altijd een abonnement dat bij u past. En u hoeft niet te betalen voor diensten waar u geen gebruik van maakt.  De mogelijkheid is er om te kiezen  voor een abonnement naar uw behoefte, of dit nou  voor groepslessen is of met begeleiding,   Er is professionele begeleiding aanwezig en ruime openingstijden zodat u kunt sporten wanneer u wilt.  Ook kunt  u in groepsverband sporten, zoals groepsfitness, hier wordt u uitgedaagd om uw grenzen te verleggen.  Er is  een breed aanbod aan fitnessapparatuur: cardio- en krachttoestellen om al je spiergroepen te trainen. Functionele/FunXtion Zone: ruimte met verschillende fitnessattributen om je hele lichaam te trainen en een Switching Circuit: een circuit van fitnessapparaten om binnen 25 min. al je spiergroepen te trainen. Na het sporten is er de mogelijkheid om even rustig bij te praten in de social corner.  U bent van harte welkom om  een kijkje te komen nemen en het parkeren is gratis.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 6B.  www.fitforfree.nl