fbpx
Het nieuwe winkelen bij Medec Wonen en Slapen

Het nieuwe winkelen bij Medec Wonen en Slapen

In de supermarkt zijn we het inmiddels gewend, maar hoe zit het in een woonwinkel? ‘Buiten de gewijzigde openingstijden om gaat bij ons de dagelijkse gang van zaken gewoon door en proberen we alles zo positief mogelijk te benaderen. Daarom introduceren wij het nieuwe winkelen, wat zeker de nodige voordelen heeft’ legt eigenaar Reijer Veldman uit. 

Wat houdt het nieuwe winkelen in?

Medec Wonen en Slapen werkt sinds 3 weken uitsluitend op afspraak en laat maximaal 3 gezinnen (van 2 personen) tegelijk toe in de winkel. Zo kunnen bezoekers zonder zich zorgen te maken over hun gezondheid in alle rust rondkijken en hebben de adviseurs van Medec alle tijd om klanten goed te adviseren. Van dinsdag tot en met zaterdag staat het vertrouwde team voor u klaar.

 

Zoals genoemd is Medec Wonen alleen op afspraak geopend. Een uitzondering is Tweede Paasdag met een BTW-vrije actie. Maandag 12 april bent u van 12:00 tot 17:00 van harte welkom zonder afspraak. Wel hanteert Medec de geldende richtlijnen van het RIVM, dus dat betekent ook maximaal drie klanten tegelijk in de winkel. Hierdoor kan het zijn dat u even zult moeten wachten voor de deur maar het team van Medec rekent op uw begrip. En wilt u dit risico niet lopen? De BTW-vrije Paasactie loopt de hele week door, dus maak gerust een afspraak.

 

Naast de BTW-vrije actie heeft Medec Wonen diverse showmodellen die voor scherpe prijzen verkocht worden en direct leverbaar zijn. 

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel 0229-267413 of mail naar verkoop@medecwonen.nl