fbpx
Oligo verlichting bij Bot Meubelen

Oligo verlichting bij Bot Meubelen

Toch is het raadzaam om over een lichtplan na te denken want welk soort licht heb je nodig? Welk effect geeft basisverlichting zoals plafondspotjes en hoe zorg je ervoor dat die mooie kast of dierbare accessoires goed worden belicht. Kan ik lees-en of werklicht combineren met sfeerverlichting? Bij Bot Meubelen wordt in de showroom een grote collectie verlichting van Oligo gepresenteerd, deze collectie is tijdloos en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Veel armaturen zijn dimbaar waardoor deze voor diverse doeleinde geschikt zijn en er is een keuze uit warm led of helder led licht. Voor zowel privé ruimtes als openbare ruimtes. Als service bieden wij montage aan door een erkende elektricien. Kom eens langs bij Bot Meubelen en laat u informeren over verlichting in uw huis, slaapkamer of waar u dit nodig heeft. U bent van harte welkom bij Bot Meubelen om u te laten adviseren en het parkeren is gratis!

Bot Meubelen, Dr.C.J.K.van Aalstweg 8B, Hoorn. T. 0229-266639. www.bot.nl