fbpx
Mediamarkt Hoorn; RedFriday weekend

Mediamarkt Hoorn; RedFriday weekend

Dit weekend hebben we tot 30% korting op meer dan 100 producten. Deze actie loopt al vanaf donderdag 20 februari en loop tot en met vandaag 23 februari. Kortom vandaag is uw laatste kans om u slag te slaan! We zijn open van 12:00 tot 17:00. 

Altijd het juiste abonnement

Bij Mediamarkt Hoorn kun je prima terecht voor je nieuwe smartphone. Dat is bekend. Maar Mediamarkt heeft ook het beste abonnement voor je smartphone. Een onafhankelijk advies over je abonnement en provider. We hebben alle providers onder één dak dus we kijken voor jou naar de beste aansluiting voor de beste prijs.

Smartphone schermreparatie

Is jouw telefoon gevallen en is je scherm hierdoor kapot? Geen probleem! Je kunt bij ons namelijk gewoon terecht voor een schermreparatie. Gecertificeerde medewerkers repareren het scherm van je telefoon terwijl je wacht. Lang wachten of je toestel opsturen voor reparatie is niet nodig: bij MediaMarkt ga je weer bellend de deur weer uit.

Dr.C.J.K.van Aalstweg 15. T. 0229-206100. www.mediamarkt.nl