fbpx
Carpetright; ruim 25 jaar vakkundig advies

Carpetright; ruim 25 jaar vakkundig advies

Dat kan zijn een vloer of raamdecoraties. Een ruime keuze en een zeer vakkundig advies. Ook kunt u de vloer van uw dromen of de raamdecoratie laten verzorgen door Carpetright zodat u alleen maar een keuze hoeft te maken wat u wilt in uw huis.

Bent u op zoek naar verduisterende gordijnen, of plooigordijnen. Wilt u meer sfeer in uw huis kom dan kijken bij Carpetright naar de mogelijkheden. U vindt hier een uitgebreide collectie. Er is een keuze uit wel 800 verschillende stoffen en kleuren. Alle gordijnen worden op maakt gemaakt.  Een gratis opmeetservice en vakkundige plaatsing.

Wilt u een nieuw vloerkleed aanpassen kom dan langs bij Carpetright en zie de meest uiteenlopende kleden met verschillende designs. Ook kunt u hier kiezen uit bijvoorbeeld de tapijtcollectie,  wat u mooi vindt, deze wordt dan op maat van een vloerkleed voor u gemaakt of in een bepaalde vorm wat u in gedachten heeft. Er zijn vele mogelijkheden.

Heeft u vragen of advies nodig, u bent van harte welkom,  de adviseurs van Carpetright staan voor u klaar.

Carpetright, Dr.C.J.K.van Aalstweg 11, Hoorn. T. 0229-239975. www.carpetright.nl