fbpx
Bouchier Sport 2000 genomineerd

Bouchier Sport 2000 genomineerd

En bij deze voornemens zit ook vaak” Meer Sporten” bij. Om dit te motiveren is een bezoekje aan Bouchier Sport 2000 zeker de moeite waard. Alles wat je op sportief gebied kunt bedenken is hier te vinden. En elke sport heeft zijn eigen ruimte in deze prachtige winkel. Bijvoorbeeld voetbal, hardlopen, tennis, boksen, darten, hiken en nog veel meer. 

U vindt hier bij Bouchier Sport 2000 een oppervlakte van 1500 vierkante meter aan wintersportartikelen, hiermee heeft deze uitgebreide sportwinkel veruit de grootste wintersportcollectie van Noord-Holland. Ook vindt u hier leuke plekken met collecties van seizoenen hiervoor, met leuke kortingen. 
Het team van Bouchier Sport staat voor u klaar met goede adviezen en met de juiste klantvriendelijkheid. De juiste aandacht en kwaliteit staat hier hoog in het vaandel. Dit jaar is Bouchier Sport 2000 genomineerd voor de Publieksprijs (Westfries Ondernemers Gala). U kunt voor deze prachtige sportwinkel stemmen via de website van Westfries Ondernemers Gala. Wat zou het ontzettend leuk en een eer zijn als het enthousiaste team van Bouchier Sport 2000 deze prijs gaat winnen! 
Bouchier Sport 2000, Dr.C.J.K.van Aalstweg 7C, Hoorn. T. 0229-215661. www.bouchiersc.nl