fbpx
Beddenreus; Nieuw jaar nieuw bed

Beddenreus; Nieuw jaar nieuw bed

 U vindt hier een ruime keus en vele mogelijkheden voor een nieuw bed. Een hoge kwaliteit voor een lage prijs. 
Bent u op zoek naar een bed wat precies bij u past, voldoet aan al uw persoonlijke behoeftes, fysiek en mentaal? Deze vindt u vast bij de Beddenreus. Zoveel keuzes en vele mogelijkheden. Een grote keuzes aan afmetingen, modellen en stijlen. Ook elektrisch verstelbare boxsprings. 
Om uw nieuwe bed compleet te maken biedt de Beddenreus u ook een ruime keuze in nachtkastjes, hoofdborden, nieuwe kussens of dekbedden. Een goede en fijne nachtrust is heel belangrijk voor ons lichaam. Tot rust komen op een goed bed wat precies bij u past, dat zorgt ervoor dat u uw dag goed en fris begint en er ook weer naar uitkijkt als het tijd is om naar bed te gaan om in een heerlijk bed te gaan slapen. Beddenreus heeft een grote showroom, kom langs en laat u verassen door de vele mogelijkheden. De adviseurs van Beddenreus staan voor u klaar. Geopend vanaf 12 uur en gratis parkeren. 
Beddenreus, Dr.C.J.K. van Aalstweg 10B in Hoorn. www.beddenreus.nl