fbpx
Sla nog snel uw slag

Sla nog snel uw slag

Kom dan nog snel langs, sla uw slag en profiteer van kortingen oplopend tot 50%. In alle winkels van EP:Beerepoot gelden deze kortingen maar wees er wel snel bij, want het op=op principe wordt gehanteerd!

EP:Beerepoot pakt groots uit tijdens de Uitverkoop. Er wordt ruimte gemaakt voor de allernieuwste producten en daar profiteert u van. Op onder andere wasmachines, drogers, (OLED)televisies, geluidssystemen, stofzuigers, koffiemachines en keukenapparatuur gelden spectaculaire kortingen! Maar ook diverse Spectral meubels mogen voor de helft weg! Ontdek in winkel Hoorn meer dan 30 verschillende meubels. Er staan meubels in verschillende kleuren en materialen, breedtes, hoogtes en dieptes, met kleppen, deuren en tal van extra (geluids)opties.

Uiteraard geldt op alle producten de garantie en service die u van EP:Beerepoot gewend bent. Kom dus gezellig shoppen in Hoorn, Volendam, Schagen, Broek op Langedijk, Bovenkarspel of Wervershoof en ontdek in de moderne winkels, waar u altijd gratis voor de deur kunt parkeren, een volledig assortiment beeld en geluid, huishoudelijke apparaten, witgoed, inbouwapparaten en persoonlijke verzorging. Maar ook de mooiste woon- en kookaccessoires. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service, maken uw beleving compleet.

Een greep uit de aanbiedingen vindt u in onze folder op www.epbeerepoot.nl, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels. De koffie en ervaren adviseurs staan weer voor u klaar.