fbpx
JYSK; geweldige aanbiedingen

JYSK; geweldige aanbiedingen

Nog meer sfeer voor de komende feestmaand in uw huis of tuin, balkon. Veel nieuwe woontrends, zoals bijvoorbeeld de Scandinavische woonstijl of een landelijke stijl, hier bij JYSK vindt u meerdere stijlen in de winkel.

Leuke cadeautjes voor Sinterklaas en de Kerst vindt u zeker bij JYSK. Wat dacht u van fotolijstjes, lampen, spiegels, kussens, plaids, schalen, manden en nog veel meer artikelen. Alles voor uw wooninrichting. Hier vindt u ook trendy badkamer accessoires en zachte handdoeken van hoge kwaliteit. Warme badjassen, sloffen, de leukste badkamer ideeën en inspiratie. Voor een heerlijke geurolie, cadeautje of voor u zelf, bij JYSK vindt u het allemaal. Voor het opruimen van uw huis staan hier in de winkel opbergkasten, boxen, kledingkasten. ladekasten, boekenkasten, halmeubelen, schoenenkasten en nog veel meer. En natuurlijk de kerstverlichting en kerstboom versiering, kerstdecoratie, kleden. Wilt u buiten uw tuin of balkon versieren, dan vindt u hier mooie verlichting vindt u hier voor binnen en buiten. Voor buiten zijn hier compleet verlichte buitenboompjes te verkrijgen in verschillende maten. Kom gezellig langs op Superkoopzondag 24 november, geopend van 12.00 tot 17.00 uur. 
JYSK, Dr.C.J.K.van Aalstweg 12, Hoorn. T. 0229-212439. www.jysk.nl