fbpx
Fit For Free; sporten op de manier wat bij u past

Fit For Free; sporten op de manier wat bij u past

Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend. Deze sportschool is sinds december 2013 een begrip in Hoorn. U kiest hier een abonnement op basis van uw persoonlijke behoefte, dat kan alleen sporten zijn of in groepsvormen. Voor iedereen is er een trainingsvorm te vinden waar die zich prettig bij voelt. 

Bij Fit For Free kan je gebruik maken van een breed aanbod aan fitnessapparatuur; cardio en krachttoestellen om al je spiergroepen te trainen. Of wat dacht u van Functionele/FunXtion Zone; dit is een ruimte met verschillende fitnessattributen om je hele lichaam te trainen. Dan is er ook een Switching Circuit; een circuit van fitnessapparaten om binnen 25 minuten al je spiergroepen te trainen. Kiest u voor een abonnement bij Fit For Free voor 1 á 2 jaar dan traint u tot 1 januari 2020 gratis en betaald u geen inschrijfgeld. Wilt u meer informatie zie www.fitforfree.nl of breng een bezoekje aan Fit For Free, u bent hier van harte welkom. Tevens is er professionele begeleiding aanwezig. Deze begeleiding zal al uw vragen beantwoorden op persoonlijk gebied voor uw training mogelijkheden. Kom langs bij Fit For Free. Gratis parkeren en voldoende parkeerruimte.

Fit For Free Hoorn, Dr.C.J.K.van Aalstweg 6B, Hoorn. www.fitforfree.nl